Allmänhetens företag
  • Fritextsök

  • Kategorier

Vi tar hand om din elektricitet

Hjärtligt välkommen till mig, Dan-Ola Bengtsson, jag är en certifierad, kompetent och erfaren elektriker i Lund.
Jag har kunskap om allting inom elbranschen och det resulterar självklart i att jag kan hjälpa dig med allting som rör sig om elektricitet. Med min långa erfarenhet, mer än 25 år, ser jag till att mina slutresultat håller hög kvalité och du som kund kan känna en trygghet när du anlitar mig. Jag har hjälpt mina kunder med el-service, el-reparationer, byte av säkring och mycket mer. Jag har som målsättning att aldrig lämna en kunds arbete innan det är slutfört och håller en hög kvalité. 

Detta inlägg var postad i
© copyrighted 2016 by Allmänhetens företag - Allt innehåll tillhör Allmänhetens företag